POLÍTICA DE PRIVACITAT


Qui som

Esteu visitant la pàgina web de Gospel4Cors

La nostra adreça web és: https://gospel4cors.net.

Responsable del tractament de les dades personals: Gospel4Cors

Dades de contacte del responsable:  Web Admin de Gospel4 Cors.

Correu electrónic de contacte: webgospel4cors@gmail.com

Quines dades personals recollim i per què

A la nostra pàgina web només recollim les dades imprescindibles per fer-vos arribar la informació que ens demaneu.

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com també l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també nomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Formularis de contacte

Quan els visitants envien un formulari de contacte, recollim les dades que hi apareixen, bàsicament el nom i l’adreça de correu electrónic, per tal de poder-nos posar en contacte i respondre les qüestions que ens hi plantegeu.

Galetes (Cookies)

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat per a què no hagueu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estiguera visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades vostres, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitoritzar la interacció amb el contingut incrustat, incloent la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

La nostra pàgina web no fa cap mena de seguiment analític dels seus visitants.

Amb qui compartim les vostres dades

No compartim les vostres dades amb tercers.

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web, també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent totes les dades que ens hagueu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat.

Informació de contacte

Per qualsevol informació relacionada amb la nostra pàgina web i les vostres dades personals  ens podeu escriure al e-mail:  webgospel4cors@gmail.com

Informació addicional

Com protegim les vostres dades

Totes les dades que hi ha a la nostra web estan allotjades en un servidor de Webempresa. Aquest servidor resta protegit per les mesures de seguretat que aquesta empresa ofereix als seus usuaris. Per més informació podeu llegir la política de privacitat de Webempresa.

Per un altra banda, la connexió que feu servir quan accediu a la nostra pàgina està xifrada amb un protocol de seguretat HTTPS i els accessos d’administració de la web estan protegits amb contrasenyes d’alta seguretat.

Quins procediments d’incompliment de dades tenim en el lloc

Si es produeix una violació de la seguretat, el responsable l’ha de notificar a l’autoritat de control en un termini màxim de 72 hores, tret que sigui improbable que constitueixi un risc per als drets i les llibertats de les persones.

A més, quan sigui probable que la violació comporti un alt risc per als drets de les persones interessades, el responsable l’ha de comunicar a les persones afectades sense dilacions indegudes i en un llenguatge clar i senzill, tret que:

  • El responsable hagi adoptat mesures de protecció adequades, com ara que les dades no siguin intel·ligibles per a persones no autoritzades.
  • El responsable hagi aplicat mesures posteriors que garanteixen que ja no hi ha la probabilitat que es concreti l’alt risc.
  • Suposi un esforç desproporcionat.

De quins tercers rebem dades

No rebem dades de tercers.

Quina presa de decisions automatitzada i/o perfil fem amb les dades de l’usuari

Només s’envien de forma automatitzada les respostes a les sol·licituds de registres de nous usuaris, per tal de permetre finalitzar correctament en procés de noves altes, així com les respostes a les sol·licituds de canvis en els perfils d’usuari.

Google ReCaptcha

Gospel4Cors.net utilitza ReCaptcha en el seu lloc web.  L’ús de ReCaptcha está subjecte a la Política de privacitat i les Condicions d’ús de Google.
ReCaptcha nomès s’utilitza per lluitar contra l’spam i l’abús.

Més informació sobre els teus drets: