Els temps canvien i Gospel 4 Cors canvia amb els temps.

 

Ens hem fet grans i ja no podem anar pel món com si no fóssim res ni ningú. És per això que hem decidit constituir-nos en associació.
Això ens permetrà tenir una millor cobertura legal per afrontar els nostres projectes de futur.
La nostra intenció és que totes i tots aquells que ja formeu part dels nostres cors, entreu a formar part d’aquest nou projecte.
És per això que la Junta Directiva de l’Associació ha decidit que tots els nostres cantants siguin inscrits com a socis de l’ACG4C.
Dins d’aquest gran grup hi haurà de tot: Socis que formaran part de la Directiva, socis col.laboradors, voluntaris en tasques determinades i gent que en ajudarà a decidir si el que fem ja ho fem prou bé o si cal millorar en alguns o en molts aspectes.

Crear una Associació i mantenir-la no serà una feina intrascendent ni mancada de complexitat. Demanarà molts esforços i  la participació altruïsta de molta gent que hi dedicarà hores robades al seu temps lliure, pel bé del grup. Tot això es veurà recompensat, en veure reeixir aquest projecte i en la seguretat absoluta de que tindrem el suport de tots vosaltres.
Crear i mantenir una Associació comporta, també, una sèrie de despeses a les quals haurem de fer front. És per això que necessitarem la vostra ajuda a nivell econòmic. Una ajuda molt petita, però imprescindible per anar endavant.
A fi i efecte de donar-vos totes les explicacions pertinents i de fer tots els aclariments que ens demaneu, es convocarà una Assemblea General de Socis a la qual hi sereu tots convidats. La data exacta es comunicarà pels canals habituals, tot i que ja us podem adelantar que serà durant el proper més d’octubre.

 

Us ho posarem fàcil. Hem preparat un formulari com els que utilitzem per apuntar-nos a les Colònies de Gospel 4 Cors. Quan sigui el moment, lliberarem l’enllaç i us donarem un termini prudencial per omplir-lo amb les vostres dades.

Formalitza la teva inscripció. Fes clic aquí.

Nota:  Si tens més de 14 anys però menys de 18, hauràs de presentar aquesta autorització: (fes clic aquí)

 


Trobareu tota la informació referent a l’ACG4C a la seva pàgina web.